Verlopen

De Centrale verbindt activiteiten van en voor bewoners. het is de nieuwste 'do it yourself' locatie in IJsselstein. De voormalige school 'De Brug' in het centrum aan de Poortdijk 101 is een multifunctioneel gebouw met diversen activiteiten. 

Samen zijn we creatief, innovatief en inspirerend.

Vanuit dit gezamenlijke doel zetten inwoners van IJsselstein hun krachten en talenten in om de gemeenschap een positieve dagbesteding en werkgelegenheid te geven. Zaterdag 13 januari 2018 van 14:00 tot 17:00 uur is er een feestelijke opening in de vorm van een open dag om eens een kijkje te nemen wat er zoal gebeurt op De Centrale.  Naast muziek, versnaperingen en het bezichtigen van diverse initiatieven zullen er diverse activiteiten plaatsvinden waar u vrijblijvend aan mee kunt doen. Een bezoek meer dan waard! 

Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan in en geef je voorkeur aan:

Inschrijven Inspiratiemails

In de media

Artikel blad WBL

In het augustusnummer 2018 van het magazine van de Werkgroep Behoud Lopikerwaard verscheen een artikel over ons. Het is te lezen door via deze afbeelding de pdf te openen. 

Lees meer...

Artikel Zenderstreeknieuws 8 november 2017

IJsselsteiners werken hard aan klimaatneutrale stad

"De liefde bindt ons", grapt Henk de Groot. Die liefde is dan wel de liefde voor een klimaatneutraal IJsselstein. Het enthousiaste burgerinitiatief, dat actief is onder de naam Werkgroep Klimaatneutraal IJsselstein, wil alle duurzame activiteiten en ideeën zichtbaar maken, bundelen en uitbreiden. "Zodat iedereen ervan kan profiteren en mee kan doen."

Lees meer...