Verlopen

Donderdag 15 maart informatieavond warmtepompen: "goede, eerlijke informatie en ervaringsverhalen van bewoners". Inloop 19.30 uur.

Wil je weten of een warmtepomp ook voor jouw huis geschikt is, wil je aardgasvrij wonen of is je CV ketel binnenkort aan vervanging toe? De Bibliotheek Lek en IJssel IJsselstein nodigt je uit voor een informatieavond over warmtepompen op donderdag 15 maart, inloop om 19.30 uur. Met een warmtepomp kun je je huis op een milieuvriendelijke manier verwarmen, koelen en van warm water voorzien. Het is een duurzaam alternatief voor de CV ketel en het kan je ook nog eens geld opleveren! Daarbij kan je nu ook nog gebruik maken van de subsidie op warmtepompen.

Op deze avond wordt uitgelegd welke verschillende warmtepompen er zijn, hoe ze werken, wat de kosten zijn en wat ze opleveren. Deskundigen èn bewoners die al een warmtepomp hebben zijn aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Tevens vertellen de bewoners over hun ervaringen met een warmtepomp en geven ze goede tips.

Interesse? Kom dan voor informatie en antwoorden op al je vragen naar de informatieavond!

KNIJ Inspiratiemails

Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan in en geef je voorkeur aan:

Inschrijven Inspiratiemails