Wilt u aan de slag met het verduurzamen van uw woning maar weet u niet waar te beginnen? Honderden huiseigenaren in heel Nederland vertellen u graag meer over hun ervaringen. In het hele land openen duurzame huiseigenaren hun deuren tijdens de Duurzame Huizen Route op 3 en 10 november.

Duurzame huizenroute 2018Met een grote variatie in woningen en soorten maatregelen is de huizenroute voor iedereen die zijn woning wil verduurzamen een aanrader. Een bezoek aan een woning en de uitwisseling met de bewoners en andere bezoekers geeft veel inspiratie en ideeën hoe je tot een goede aanpak komt voor je eigen woning of VvE.

Huiseigenaren die hun woning openstellen voor bezoek vertellen graag over hun aanpak. Ze geven antwoord op vragen als; Welke materialen zijn er gekozen? Waarom is er voor deze specifieke installatie gekozen? En wat zou u achteraf anders doen?
Denkt u na over hoe u het beste kunt isoleren? Heeft u een monument wat u gasloos wilt maken? of wilt u meer weten over natuurlijke materialen. De Duurzame Huizen Route biedt de unieke kans om ervaringen uit eerste hand te horen.


Kijk op www.duurzamehuizenroute.nl/ijsselstein welke woningen er bij u in de buurt opengaan en meld u aan voor de woning van uw keuze.

Midweekje weg


Gaat u op bezoek bij een woning tijdens de Duurzame Huizen Route of stelt u zelf uw woning open? Dan maakt u ook nog eens kans op een midweekje met een bijzondere ervaring in een strohotel in Haps (Brabant).


Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan in en geef je voorkeur aan:

Inschrijven Inspiratiemails

In de media

Artikel blad WBL

In het augustusnummer 2018 van het magazine van de Werkgroep Behoud Lopikerwaard verscheen een artikel over ons. Het is te lezen door via deze afbeelding de pdf te openen. 

Lees meer...

Artikel Zenderstreeknieuws 8 november 2017

IJsselsteiners werken hard aan klimaatneutrale stad

"De liefde bindt ons", grapt Henk de Groot. Die liefde is dan wel de liefde voor een klimaatneutraal IJsselstein. Het enthousiaste burgerinitiatief, dat actief is onder de naam Werkgroep Klimaatneutraal IJsselstein, wil alle duurzame activiteiten en ideeën zichtbaar maken, bundelen en uitbreiden. "Zodat iedereen ervan kan profiteren en mee kan doen."

Lees meer...