Het platform Duurzaam Montfoort organiseert een reeks info-avonden over "Energiezuinig maken van je woning" met als eerste thema: isoleren. Wie wil er geen lager energieverbruik en meer comfort? Investeringen worden in korte tijd terugverdiend. Isolatie is bovendien nodig voordat een warmtepomp overwogen kan worden.

Dag: woensdag 13 maart 2019.

Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur (ongeveer).

Locatie: Zalencentrum Sint Joseph in Montfoort (Heiliglevenstraat 4 of in navigatiesysteem invoeren: Achterdijk 2.)

Op deze avond worden mogelijkheden uitgelegd van vloer-, gevel- en dakisolatie (en van isolatieglas) door een isolatiebedrijf. Een deskundige behoedt je voor de valkuilen en belicht het nut van inspectie door een onafhankelijke derde. Ook zal er ruimte zijn voor vragen en ontvang je een speciale aanbieding bij belangstelling voor woning-isolatie.

Interesse in een toekomstbestendige woning? Je bent welkom op woensdagavond 13 maart in Sint Joseph in Montfoort. Inloop vanaf 19.15 uur, het begint om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 21.30 uur. Toegang is gratis.

Programma (onder voorbehoud):
1. "Welkom" - Inleiding door Frank Benthem, penningmeester en energie-ambassadeur van Duurzaam Montfoort. (19.30 - 19.35 uur).
2. "Isolatiemogelijkheden" - lezing door de heer Jansen van isolatiebedrijf Pluimers(19.35 - 20.00 uur).
3. "Valkuilen bij isolatie" - lezing door de heer Schipper, zelfstandig adviseur (20.00 - 20.30 uur).
4. "Beantwoording van vragen over uw huis" - (20.30 - 21.00 uur).

De thema-avond wordt afgesloten met een speciale aanbieding van isolatiebedrijf Pluimers aan de aanwezigen.

>> Meer op de website van Duurzaam Montfoort


Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan in en geef je voorkeur aan:

Inschrijven Inspiratiemails

In de media

Artikel blad WBL

In het augustusnummer 2018 van het magazine van de Werkgroep Behoud Lopikerwaard verscheen een artikel over ons. Het is te lezen door via deze afbeelding de pdf te openen. 

Lees meer...

Artikel Zenderstreeknieuws 8 november 2017

IJsselsteiners werken hard aan klimaatneutrale stad

"De liefde bindt ons", grapt Henk de Groot. Die liefde is dan wel de liefde voor een klimaatneutraal IJsselstein. Het enthousiaste burgerinitiatief, dat actief is onder de naam Werkgroep Klimaatneutraal IJsselstein, wil alle duurzame activiteiten en ideeën zichtbaar maken, bundelen en uitbreiden. "Zodat iedereen ervan kan profiteren en mee kan doen."

Lees meer...