Op woensdag 3 april zamelen leerlingen van het Cals College kleding in. In de aula van de school kan iedereen van 12:50 tot 13:10 uur kleding komen brengen. Doe mee! Maak de wereld beter! Maak impact!

 Leger des HeilsIk ben Kiran Somandas en namens mijn klas ambassadeur van de organisatie Young Impact. Deze organisatie wil dat jongeren actief aan de slag gaan om de wereld te verbeteren.

Onze klas heeft tijdens het vak Levensbeschouwing een gastles gehad van Cor van Beijnum, Majoor van het Leger de Heils. Wij hebben toen gehoord dat er elk jaar 135 miljoen kilo textiel bij het restafval belandt. Dat kan toch niet! Dat is zonde! Dat is slecht voor ons milieu!

 

Goede kleding nóg een keer dragen

Wij vinden dat goede kleding nog wel een keer gedragen kan worden en misschien daarna nog wel een keer. Waarom niet? Daarom zamelt het Leger des Heils ReShare kleding in. Daarmee helpen zij mensen die het hard nodig hebben én sparen we ons milieu.

Op woensdag 3 april verzamelen wij in de grote pauze van 12.50 tot 13.10, samen met iemand van het Leger des Heils, in de aula kleding in en u kunt de onderstaande dingen inleveren. 

Wat mag er tijdens de inzameling gebracht worden:

  *   Kleding

  *   Huishoudelijk textiel (handdoeken, theedoeken, etc.)

  *   Schoenen (per paar gebonden)

  *   Sokken (per paar)

  *   Accessoires (hoeden, riemen, tassen, etc.)

  *   Zachte knuffels

 

Cals Kledinginzameling Groot


KNIJ Inspiratiemails

Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan nu in:

Inschrijven Inspiratiemails

KNIJ Jaaroverzicht 2020

Het geeft een goede indruk van alle mooie activiteiten!
Met dank aan al onze vrijwillers. 

Bekijk ons jaaroverzicht (pdf).