Op 17 juni is er bij de RABO-bank in Lopik een bijeenkomst voor mkb-ondernemers over zonne-energie, georganiseerd door de RABO-bank, Duurzaam Lopikerwaard en Soft Energy.

Kunnen wij jou helpen met het ontdekken van kansen voor zonne-energie? Door geld te besparen of zelfs te verdienen aan duurzame energie?

Verduurzaming staat bij een groot deel van het MKB hoog op de agenda. Veel bedrijven hebben een eerste stap gezet. Zonnepanelen, verlichting en isolatie zijn oplossingen die vaak door ondernemers zijn gekozen.

Gebrek aan kennis en financiële middelen zijn de hoofdredenen waarom MKB-ers in Nederland nog niet verder verduurzamen. Ook onbekendheid met subsidieregelingen en fiscale regelingen voor zonnepanelen helpen vaak niet mee

De bijeenkomst is toegankelijk voor MKB-ondernemers uit de wijde omgeving. Lees meer via deze link en geef je op


Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan in en geef je voorkeur aan:

Inschrijven Inspiratiemails

In de media

Artikel blad WBL

In het augustusnummer 2018 van het magazine van de Werkgroep Behoud Lopikerwaard verscheen een artikel over ons. Het is te lezen door via deze afbeelding de pdf te openen. 

Lees meer...

Artikel Zenderstreeknieuws 8 november 2017

IJsselsteiners werken hard aan klimaatneutrale stad

"De liefde bindt ons", grapt Henk de Groot. Die liefde is dan wel de liefde voor een klimaatneutraal IJsselstein. Het enthousiaste burgerinitiatief, dat actief is onder de naam Werkgroep Klimaatneutraal IJsselstein, wil alle duurzame activiteiten en ideeën zichtbaar maken, bundelen en uitbreiden. "Zodat iedereen ervan kan profiteren en mee kan doen."

Lees meer...