Maandag 9-9-2019 is er een training voor energieambassadeurs. Als energieambassadeur ben je veel in gesprek met bewoners. Een goed gesprek voeren kan lastig zijn. Wellicht weet iemand niet goed hij of zij wil of er kan wantrouwen zijn over jouw rol en motieven.

 

Waar moet je opletten als je in de wijk of energieloket een gesprek voert met bewoners? Welke gesprekstechnieken kun je toepassen om bewoners goed verder te helpen in het verduurzamen van hun huis? Op maandagavond 9 september organiseert Energie-U een training gesprekstechnieken.

De avond begint met wat theorie over gesprekstechnieken. Eva Vermeulen van bureau Duwtje zal dit gedeelte verzorgen. Daarna delen het energieloket Wijk bij Duurstede en Mijn Groene Huis hun ervaringen in het loket en de wijk. We zullen daarna plenair in gesprek gaan over de ervaringen en ook tools delen die door deelnemers gebruikt worden.

De avond eindigt met uitleg over het nieuwe woningprofiel van Jouw Huis Slimmer dat ook gebruikt kan worden in gesprekken.Dus ben je enthousiast om meer te leren over gesprekstechnieken?Meld je dan nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wat: Training gesprekstechnieken

Waar: ANNE, Veemarktplein 41, Utrecht (loopafstand van Utrecht CS)

Wanneer: Maandag 9 september 19.30 – 21.30

Wie: Energieambassadeurs / Bewoners die hun buren willen helpen met besparen

Trainer: Eva Vermeulen, Bureau Duwtje

Meedoen? Aanmelden kan bij Alies van den Berg

 


KNIJ Inspiratiemails

Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan nu in:

Inschrijven Inspiratiemails

KNIJ Jaaroverzicht 2020

Het geeft een goede indruk van alle mooie activiteiten!
Met dank aan al onze vrijwillers. 

Bekijk ons jaaroverzicht (pdf).