Augustus 2019 - Er is nu een handige link waarmee alle fruitbomen aan te klikken zijn. Je kunt ook informatie toevoegen voegen of meldingen doen over de betreffende boom. Het werkt via mobiel of PC. Lees hier hoe dat werkt. 

Dit is een geweldige toevoeging. Alle inwoners, experts en geïnteresseerden kunnen hieraan meedoen. Als voorbeeld kun je ook als inwoner een boom aanklikken en een melding doen naar RMN dat deze boom vandalisme- of bliksemschade heeft. Ook is het mogelijk om foto’s en tekst toe te voegen. Stel: je gaat met een appel naar een deskundige (pomoloog) en die weet welk ras deze appel is. Deze naam kan nu in het systeem worden toegevoegd. Ook is het mogelijk een foto te maken van deze appel en deze aan het systeem toe te voegen. Zo kunnen we met elkaar deze wereldwijd unieke collectie weer mooi compleet maken en actueel houden.
Een project waar we erg blij mee zijn.

>> Ga naar de volgende link om de openbare fruitcollectie te bekijken: 

klimaatneutraalijsselstein.nl/fruitkaart

Vanuit het menu kun je alle appels, peren, pruimen, noten, of leifruit selecteren. Doorklikkend wordt er steeds verder ingezoomd en is elke boom selectief aan te klikken, waarbij je meldingen kunt doorgeven of foto’s en teksten toevoegt. 

appelboom


KNIJ Inspiratiemails

Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan nu in:

Inschrijven Inspiratiemails

KNIJ Jaaroverzicht 2020

Het geeft een goede indruk van alle mooie activiteiten!
Met dank aan al onze vrijwillers. 

Bekijk ons jaaroverzicht (pdf).