Ken je de wandelroutes van IVN al? Nu mét de IJsselsteinse bomenroute! Te downloaden via de website van IVN of in de IVN app voor op je mobiel. Handig voor onderweg.

De Bomenroute is een van de wandelingen die te vinden zijn op de IVN Route app. Deze route van 5,5 km is ook aantrekkelijk voor wie minder in bomen geïnteresseerd is, want je loopt behalve langs huizen met een bijzondere architectuur vooral door natuur en parkachtige gedeeltes van Zenderpark.
Opvallend hoe nieuw en verrassend dit stukje natuur voor de meeste wandelaar is.

Download de app of bekijk op de site van IVN

  • Installeer in Google play store of de Appstore (voor iPhone) de IVN wandelroutes app op mobiel.
  • Open de IVN app en selecteer Bomenroute.

>> Lees meer op de website van IVN, daar vind je ook links om de wandelingen en/of de app te downladen.

De bomenroute is gebaseerd op de inventarisatie van Frank Bersma. Frank heeft een mooie loopbaan achter de rug als medewerker Groen van Gemeente IJsselstein (later RMN) en hij is een man met een bijzondere kennis over bomen en IJsselstein.

Wij zijn er blij mee dat hij zijn kennis heeft gestoken in deze interessante route en zijn fotos's en informatie aan ons beschikbaar heeft gesteld!
De wandelapp is ontstaan vanuit een samenwerking van IVN en KNIJ en met bijzondere dank aan Loes Truijens voor het zichtbaar maken van alle beschikbare informatie naar een bruikbare en toegankelijke wandelapp.

IJsselstein en omgeving kent al meerdere tochten die via een app gemaakt kunnen worden.
IVN route app wandelingen zijn er ook: Langs de Nedereindse plas, Door Het IJsselbos in Nieuwegein en er is een fietsroute langs de Hollandse IJssel.

 


KNIJ Inspiratiemails

Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan nu in:

Inschrijven Inspiratiemails

KNIJ Jaaroverzicht 2020

Het geeft een goede indruk van alle mooie activiteiten!
Met dank aan al onze vrijwillers. 

Bekijk ons jaaroverzicht (pdf).