De juryleden van onze fotowedstrijd hebben zich gebogen over de inzendingen. Op deze pagina vind je de mooie en soms ontroerende foto's die ze uitkozen.

De winnende foto staat op 24 maart in Zenderstreeknieuws. Alle winnaars krijgen van ons bericht per email en hun duurzame prijs krijgen ze binnenkort door ons thuisbezorgd.

Juryleden

Anne Cnossen, heeft met andere vrijwilligers de meeste krokusharten geplant, waaronder het mooie paarse hart van de winnende foto.

Harm van Barneveld, gemotiveerde hobbyfotograaf.

Rico IJntema, professioneel filmmaker.

De winnaar

nr 1 winnaar 05 Margriet Jongsma

De nummer 1 heeft deze fotowedstrijd gewonnen door een foto te maken waar goed gebruik wordt gemaakt van de lichtinval. In combinatie met de originele compositie (een groot hart in een scheve wereld) verdient deze foto de 1ste plek. Margriet Jongsma stuurde deze foto in. 

Nummer 2

nr 2 08 Nelleke Beekman

Nelleke Beekman bracht de jury helemaal in de paasstemming met deze foto in het geel. Haar dochter Ellemieke op een geel kleedje geeft de foto een sfeer die goed past bij de krokushartjes in het vroege voorjaar van 2021. Vandaar de 2de plek.  

Nummer 3

nr 3 03 Ingrid Otto

Ingrid Otto maakte een foto waar de omgeving van het hartje goed in terugkomt. Het ochtendlicht zorgt voor een mooie sfeer. Vandaar de 3de plek.

Nummer 4

nr 4 07 Miriam van der Veen

Miriam van der Veen fotografeerde haar kleindochter in een krokushartje. Een grappig contrast tussen het lieflijke van het hartje en het kleine meisje en het paashaasje.

Nummer 5

nr 5 06 Merian Cruijsen

Deze foto is van Merian Cruijsen. Ze vond het hartje op deze wijze, iemand had er narcissen in gelegd. Merian was er op het juiste moment om dit plaatje te schieten, met als extra nog wat avondrood in de lucht.

Eervolle vermeldingen

02 Groot

Marie-José stuurde ons deze foto. Ze schreef: "Mijn schoonvader heeft 2 jaar geleden een tia gehad en was halfzijdig verlamd. Twee jaar later loopt hij
met zijn 91 jaren achter zijn rollator de krokusroute van 3,5 km samen met zijn zoon." Ton van Oostveen met zijn vader op de foto.

 

10

Hommel verzamelt stuifmeel, door Thalyssa. van Someren (12 jaar). Leuke closeup gemaakt!


KNIJ Inspiratiemails

Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan nu in:

Inschrijven Inspiratiemails

KNIJ Jaaroverzicht 2022

Het geeft een goede indruk van alle mooie activiteiten!
Met dank aan al onze vrijwilligers. 

Bekijk ons jaaroverzicht (pdf).