Minder verpakkingen

BROOD-NODIG 6

BROOD-NODIG

Een update over BROOD-NODIG is broodnodig. De laatste blog die u kon lezen was van eind 2017. Maar sinds die tijd heeft BROOD-NODIG niet stilgezeten. Er is een hoop gebeurd.
Eind 2017 schrijf ik me in voor de Kern met Pit-voucher van de Koninklijke Nederlandse Heide Maatschappij. Als ik deze voucher toegekend krijg dan kan ik 5 mensen in 5 buurtgemeenten bereid gaan vinden om eenzelfde actie in hun gemeente te starten: 5 winkels bereid vinden om 5 tot 10 broodzakken te verkopen, als pilotactie.

Lees meer: BROOD-NODIG 6

BROOD-NODIG 5

brood nodig 1

"VERRRLUKT!!!"

Dat zou mijn kleine neefje van drie zeggen. Hij verruilt de letter g nog voor de v.
Op 14 oktober had ik nog mijn twijfels over mijn tweede challenge. Zou het me lukken om vijf winkels in IJsselstein bereid te vinden om mee te doen aan de actie BROOD-NODIG?

Lees meer: BROOD-NODIG 5

BROOD-NODIG 4

brood nodig 1

Ze ziet er geloof ik geen brood in. De eigenaresse van de cadeauwinkel waar ik als eerste op af stap voor het uitvoeren van mijn tweede challenge.

Lees meer: BROOD-NODIG 4

BROOD-NODIG 3

brood nodig 1

Ik zie regelmatig beren op de weg.
Ook toen ik mijn eerste persoonlijke challenge voor het eerst uitsprak. Ik dacht: “ojee, wat zeg ik nou toch weer, die 5 broodzakken raak ik nooit kwijt!”. Niets was minder waar.

Lees meer: BROOD-NODIG 3

BROOD-NODIG 2

brood nodig 1

Het gaat super met mijn eerste persoonlijke challenge BROOD-NODIG!!!
Dankjewel Lotte van Veenendaal, Silvia Borgers, José van Vliet en ook mijn moeder, dat jullie je brood gaan halen in een katoenen broodzak.

Lees meer: BROOD-NODIG 2

BROOD-NODIG 1

brood nodig 1

Als ‘duurzame’ burger scheid ik keurig mijn afval. Jij ook. Drie containers voor de deur. Ook het plastic, oude verf en  lege batterijen komen op verantwoorde plekken terecht.

Toch blijft het afval.

Lees meer: BROOD-NODIG 1

KNIJ Inspiratiemails

Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan nu in:

Inschrijven Inspiratiemails

Blogs