Hulp als u uw koopwoning, huurwoningen of sportaccommodatie klimaatneutraal wilt maken.

Klimaatneutraal IJsselstein kan u helpen als u het plan heeft om uw woning, huurwoning of sportaccommodatie klimaatneutraal te maken of als u minder energie wilt gebruiken.

Hulp voor woningbezitters

Wij kunnen u helpen door met u te bespreken wat de mogelijkheden en de voor- en nadelen zijn van isolatie, zonnepanelen, warmte pomp etc. Weet u dat u zonnepanelen kunt installeren zonder dat u hoeft te investeren, maar dat het wel een reductie op uw energietarief oplevert? Wij kunnen met behulp van een warmtebeeld camera op zoek gaan naar warmtelekken in uw woning en u informeren over mogelijkheden om dit weglekken van warmte te verminderen.

Weet u ongeveer wat u met uw woning wilt, dan kunnen wij u adviseren over de eerste stappen de u kunt zetten.

Wilt u samen met anderen in uw wijk woningen verduurzamen, dan kan de werkgroep hierbij helpen door onafhankelijk advies te geven over de mogelijkheden, maar we kunnen u ook ondersteunen bij de vraag  hoe je een dergelijk project kunt aanpakken in je wijk.

Hulp voor verhuurders

Als verhuurders van woningen met de huurders in gesprek willen gaan over het verduurzamen van huurwoningen, dan kan de Werkgroep Klimaatneutraal IJsselstein als onafhankelijke werkgroep informatie geven aan verhuurder en huurders en zonodig een bemiddelende rol vervullen.

Hulp voor sportverenigingen

Sportverenigingen beschikken vaak over een sportaccommodatie met een groot dak. Vaak zeer geschikt voor zonnepanelen. In Nederland zijn er al heel wat verenigingen die het dak van hun sportaccommodatie benutten om energie op te wekken. Dat kan dus ook in IJsselstein.

De werkgroep Klimaatneutraal IJsselstein adviseert sportverenigingen over de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen.

Advies

Henk Lindeman en Henk de Groot van de werkgroep Klimaatneutraal IJsselstein helpen u graag op weg.

Henk de Groot: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06 46190028